Limited Edition

Op zoek naar een  LIMITED EDITON? Voor Vaderdag onthult PR Patisserie een fantastische smaakcombinatie in een limited edition taart.

Voor alle lieve, grappige en leukste vaders heeft PR Patisserie weer een heerlijke taart ontwikkeld. Vaderdag is hét moment om jouw vader weer eens in het zonnetje te zetten. Verras jouw vader (en een beetje jezelf;)) met deze heerlijke taart van PR Patisserie.

De taart bestaat uit laagjes van chocolade amandel biscuit, zachte karamel fleur de sel, pecannoten miserable, passievrucht cremeux, Madagaskar vanille anglaise en een luchtige mousse van romige melkchocolade. De bodem is een crispy feuilletine met pecannoten praline en melkchocolade.De Vaderdagtaart is stijlvol gedecoreerd met ornamenten van pure chocolade.

Indruk maken? Bestel dan snel!
De taart is voor 6-8 personen. Prijs €24,50                          

Hoe werkt het?-

  • Bestel de taart via info@prpatisserie.nl of stuur een bericht via WhatsApp naar telefoonnummer +31 6 43954064 met het gewenste aantal, formaat en het bezorgadres;
  • Betaal na levering contant of via een tikkie. 

Let op: Bestellen kan tot uiterlijk donderdag 18 juni 2020. Wij bezorgen gratis op zaterdag 20 mei tussen 17.00 – 19.30 uur in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk. De taart bestellen en ophalen kan alleen op afspraak.