Media

2014

  • Bekijk hier het artikel waarin Peter vertelt over de samenwerking met het Nederlands Patisserie Team en Zeelandia

Lees het nieuwsbericht

  • Bekijk hier het filmpje waarin Peter tips geeft en verteld wat de trends zijn voor 2015 

Bekijk hier het filmpje

2015

  • Naar aanleiding van het project ‘Edible Masterpieces’  van de Engelse stichting ArtFund vroeg De Wereld Draait Door aan Peter en drie andere patissiers om een kunstwerk naar keuze van uitsluitend eetwaar te creëren. Peter koos ervoor om de Balloon Dog van Jeff Koons te maken geheel van suiker.

Bekijk de video

2016

  • Bekijk hier het filmpje waarin het Nederlands Patisserie Team kandidaten werft om mee te doen aan de Dutch Pastry Award 2016.

Bekijk de video

  • Bekijk hier het artikel waarin Peter zijn signatuurrecept van éclairs deelt in het het vakblad 'Bakkerswereld'. 

Bekijk het recept

2017

  • Lees hier een artikel over Peter Remmelzwaal Patisserie in de vakkrant 'Bakery Next' 

Lees het artikel  op pagina 8

  • Lees hier een interview met Peter Remmelzwaal uit de editie van juni 2017 van het vakblad 'Bakkers in bedrijf' 

Lees het interview

  • Peter verzorgt een 4-daagse masterclass in Moskou. Bekijk hier een filmpje van de gemaakte patisserie producten.

2018

  • Bekijk hier de uitzending 'Peter maakt' van het tv-programma Klokhuis. In deze uitzending legt Peter uit hoe je een showstuk maakt van suiker(kunst).
  • Wil je leren hoe je zelf een lolly kan maken? In een aantal handige filmpjes verteld Peter hoe het werkt. Bekijk de filmpjes hier.

2019

  • Bekijk hier de uitzending van het programma 'doorbakken' waar Peter te gast is en demonstreert hoe je suiker bewerkt en blaast. De kerstdecoratie is gemaakt van merengue, chocolade en suiker.