Werk
2003 – 2005
Banketbakkerij ‘Krijn Verdoes’ te Katwijk
2005 – 2007
Banketbakkerij ‘Jacobs’ te leiden
2007 – 2012
Chef de Partie (patisserie en chocolaterie), productontwikkelaar bij patisserie ‘Creme de la Creme’ te Zoeterwoude en ‘De Patissier’
2013 - 2016
Sous chef patisserie, productontwikkelaar bij ‘Huize van Wely’ te Noordwijk
2016 - heden
Werkzaam bij 'De Patissier'.
Start van eigen bedrijf 'Peter Remmelzwaal Patisserie'.
Stage/opleidingen
2005
Opleiding banketbakker bij ‘KTS’ te Voorhout
2008
Opleiding allround banketbakker ‘ROC’ te Leiden
2006
Cursus suikerblazen/trekken deel 1&2 bij Koos Gijzenij te Leiderdorp
2011
Cursus suikerblazen/trekken bij Stephane Klein te Belfort
2013
Stage bij patisserie ‘The Victorian’ in Koeweit
2015
Stage patisserie bij restaurant ‘Ciel Bleu**’, Okura hotel te Amsterdam
2017 Stage patisserie bij restaurant 'Pure C*', te Cadzand-Bad
Extra’s
2013 – heden
Lid van het Nederlands Patisserie Team
2014 – heden
Ambulant patissier bij het Nederlands Koninklijk huis
Wedstrijden
2005 – 2008
Diverse vak wedstrijden waaronder 1ste plaats KTS banketbakken, en 2de plaats bij het Nederlands VMBO Kampioenschap
2008
1ste plaats Gouden Gard, Nederlands Kampioen Junioren
2012
1ste plaats Dutch Pastry Award Nederlands Kampioen Patisserie
Beste nieuwkomer en ‘Beste Patissier van Nederland 2012’
Publieksprijs Dutch Pastry 2012